Коя съм аз

Здравейте, аз съм Диана.
Рисуването и фотографията са ми страст от дете. От дванадесет годишна изучавам различни техники на рисуване. Имам повече от петдесет авторски картини, както и един стенопис. Живопистта е моята стихия. Във всичките си картини влагам много положителна енергия и страст, за да вдъхват спокойствие и радост на тези, които ги гледат.
Същото е и с по-новото ми начинание – фотографията. Раздавам се максимално в работата си с хората. Обожавам да заснемам емоциите и усмивките на всички и най-вече на децата, които са толкова невинни и прекрасни. Стремя се да уловя най-значимите моменти от важните събития на всички мои клиенти.
Занимавам се професионално и с графичен/уеб дизайн и предпечат от 14 години. Портфолиото ми е много разнообразно. Състои се от различен вид дизайн – от корпоративни визии и печатни рекламни материали, до големи уебсайтове и мобилни приложения.
Опитът ми с графичния дизайн и рисуването ме научиха да създавам правилна композиция, да имам усет за елементите, цветовете и тяхното разположение в пространството. Това са едни от най-важните неща и за красива фотография.
Много обичам предизвикателствата и разнообразието в ежедневието си, затова успявам да съчетая и трите професии, с които се занимавам.
Ще се радвам да си бъдем взаимно полезни.