Коледнa фотосесия 2023 в София – Два вида

 

Коледна фотосесия “Вълшебна Коледа навън” 2023 г. и различна и забавна Коледна фотосесия “FUN BOX”

 

Няма по-забавни, пълни с настроение и усмивки от семейните Коледни фотосесии. Това са най-светлите и така чакани от много хора, празници. Това е чудесен подарък и скъп спомен, който може да направиш за теб и твоето семейство. А защо пък не и да зарадваш близки приятели и роднини с подарък “Ваучер за коледна фотосесия“. 🙂 За поредна година ще има два вида Коледни фотосесии.

 

Koledna_Fotosesiya_2023_sofiya

Koledna_Fotosesiya_2023_sofiya

 

Първият вид семейна, коледна фотосесия ще е на три декора един до друг. Два от декорите ще са зимни – все едно сте навън сред много сняг, елхи, лампички и настроение. Третият декор в непосредствена близост ще е на бял, изчистен декор с камина и украсени коледни елхи. Всички ги очакват много изненади, уют и лакомства за малки и големи. 🙂

 

Вторият вид ще е различна, забавната и щура Коледна фотосесия – фотосесия “IN THE BOX”/ “Фотосесия в забавната кутия”, специално подготвена с коледни мотиви. Тази фотосесия е за всички, които искат да опитат нещо ново и различно. По време на заснемането им обикновено всички се забавляват и правят различни смешни пози. Пози, които не се заснемат в никоя друга фотосесия. Например кога ще стоите с главата надолу? При нея сте добре дошли с вашите домашни любимци – кучета. 🙂

По-надолу ще намерите повече информация и цени и за двата вида Коледни фотосесии 2023 г.

Semeina_Koledna_Fotosesiya_Razlichna_Sofiya

Semeina_Koledna_Fotosesiya_Razlichna_Sofiya

 

Правя и двата вида коледни фотосесии в студио в София (кв. Борово) на различни, тематични декори. Разполагам с най-различни аксесоари като коледни шапки, разнообразие от коледни рогца, малки и големи играчки за децата като еленче, Дядо Коледа, мечета, малка и голяма шейна, шалтета, помпони, детски столчета и др. Студиото се украсява според празника, звучи приятна музика, има лакомства и напитки за малки и големи, което още повече допринася за празничния дух и атмосфера.

 

Koledna_Fotosesiya_2023_sofiya

Koledna_Fotosesiya_2023_sofiya

 

Виж повече подробности, декори, пакети и цени за Коледна фотосесия 2023 оттук

 

За да си запазите час за коледна фотосесия, се свържете с мен от “Контакти”, на фейсбук страницата ми: DianaStruminKartiniFotografia, на инстаграм профила ми: diana.strumin.photography или на телефон: 0884 23 70 73.