Смаш кейк (Smash Cake) детска фотосесия с торта

 

Кейк смаш фотосесия с размазване на торта

 

Smash Cake” / “Смаш кейк” фотосесиите за детски рожден ден са много забавни и различни фотосесии. Подходящи са за деца, навършващи една или две годинки. При тях детето размазва, похапва и се цапа с тематична детска торта. Става голяма веселба.

 

Detska_Fotosesiya_Dekori_Fotograf_Sofiya_103

Detska_Fotosesiya_Dekori_Fotograf_Sofiya_103

 

Разполагам с голямо разнообразие от автентични, детски декори, които подготвям специално преди всяка фотосесия. Давам възможност на родителите сами да изберат на кой от декорите искат да снимаме детенцето им.

Снимки на всички декори за Кейксмаш детски фотосесии, може да видите тук.

Тортата се закупува допълнително и се донася в деня на снимките. Мога да съдействам за избора на сладкарница и торта ако не знаете откъде да поръчате. При всички случаи трябва да съобразим дрешките на детето с цветовете на тортата и с декора.

 

Detska_Fotosesiya-Smashkeik_Edna_Godinka_Sofiya

Detska_Fotosesiya-Smashkeik_Edna_Godinka_Sofiya

 

Хубаво е да носите два чифта дрешки (едни за снимки и едни за преобличане), защото дрешките и детето по време на снимки ще се нацапат много. Носете хавлийка и козметика за къпане, за да го изкъпете/ почистите след кейксмаш фотосесията.🙂 Добре ще бъде преди да дойдете, тортата да е престояла няколко часа извън хладилник. Целта е да не е много студена, за да има по-голям шанс детето и да я докосва с ръчички. Може да вземете и някоя любима играчка.

 

Keiksmash_Fotosesiya_Fotograf_Sofiya

Keiksmash_Fotosesiya_Fotograf_Sofiya

 

“Cake Smash” / “Кейк смаш” фотосесията се провежда в моето студио в кв. Борово, София. Продължава до 60 минути. По избор преди голямото оцапване с торта правя общи снимки на детето с родителите. После заснемам само тортата на съответния декор, след което детето и неговата забавна, омазваща игра. 🙂

 

Към обработените кадри, правя ПОДАРЪКколаж с най-добрите снимки от фотосесията на детето с името му.

Снимки на всички декори за Кейксмаш детски фотосесии, може да видите тук!

 

 

Detska_Fotosesiya_Dekori_Fotograf_Sofiya_31

Detska_Fotosesiya_Dekori_Fotograf_Sofiya_31

 

Подходящи дрехи за Кейк смаш фотосесии за рожден ден за момиченца и момченца

 

За момиченца съветвам да са с перести рокличкитюлени или памучни. Друг вариант е да са с блузка и поличка (може да са с туту поличка или рокличка от тюл) в цвят по избор. Може да са и само по поличка, а отгоре голички. Ще им закачим перлен гердан или шалче. Подходящи са и украшения за коса като диадемки, шноли и други. Добре е да са босички. (В студиото е много топло целогодишно.)

 

Detska_Fotosesiya-Smashkeik_Edna_Godinka_Sofiya

 

За момченца много подходящи са къси или дълги панталонки с ризка. Много сладко стои да са с къси панталонки и тиранти, а отгоре да са голички. Може да им сложим папионка, вратовръзка, готина шапка.

Най-важното, което е нужно да си носите е веселото настроение и усмивките, защото ще се забавляваме много. 🙂

 

Morski Dekor - Detska_Fotosesiya_Morski_Dekori_Fotograf_Sofiya

Morski Dekor – Detska_Fotosesiya_Morski_Dekori_Fotograf_Sofiya

 

Снимки на всички декори за Смаш кейк детски фотосесии, може да видите тук

 

Ако искаш да направиш подарък на дете, което има рожден ден с “Смаш кейк фотосесия”, можеш да видиш какви ваучери предлагам оттук.

 

 

За да си запазите час за Кейк смаш фотосесия се свържете с мен от “Контакти”, на фейсбук страницата ми: DianaStruminKartiniFotografia, на инстаграм профила ми: diana.strumin.photography или на телефон: 0884 23 70 73.