Детска фотосесия “Смаш Кейк” за рожден ден в студио в София – Кейк Смаш фотосесия с торта

 

 

“Smash cake” фотосесия за рожден ден – една или две години

 

 

 Cake Smash” / “Кейк смаш” фотосесиите за детски рожден ден са много забавни и различни фотосесии. Подходящи са за деца, навършващи една или две годинки. При тях детето размазва, похапва, цапа се и си играе с тематична детска торта. Става голяма веселба. Подготвям специален, индивидуален декор, който предварително е съобразен с дрешките на детето и с тортата. Тортата се закупува допълнително и се донася в деня на снимките в студиото в София. Мога да съдействам за избора на сладкарница и торта ако не знаете откъде да поръчате.

При всички случаи трябва да съобразим дрешките на детето с цветовете на тортата и с декора. Хубаво е да носите два чифта дрешки (едни за снимки и едни за преобличане), защото дрешките и детето по време на снимки ще се нацапат много. Добре е да донесете и хавлийка, с която да го избършем след измиване (има баня, където да го изкъпем). 🙂 Добре ще бъде преди да дойдете, тортата да е престояла няколко часа извън хладилник. Целта е да не е много студена, за да има по-голям шанс детето и да я докосва с ръчички. Може да вземете и някоя любима играчка.

“Cake Smash” / “Кейк смаш” детски фотосесии се провеждат в моето студио в кв. Борово, София. Продължават до 60 минути. По избор преди голямото оцапване с торта правя общи снимки на детето с родителите. После заснемам само тортата на съответния декор, след което детето и неговата забавна, омазваща игра. 🙂   Към обработените кадри, правя ПОДАРЪКколаж с най-добрите снимки от фотосесията на детето с името му.  

 

 

Подходящи дрехи за детскa Кейк смаш фотосесия за първи или втори рожден ден за момиченца и момченца

 

 

За момиченца съветвам да са с перести рокличкитюлени или памучни. Друг вариант е да са с блузка и поличка (може да са с туту поличка или рокличка от тюл) в цвят по избор. Може да са и само по поличка, а отгоре голички. Ще им закачим перлен гердан или шалче. Подходящи са и украшения за коса като диадемки, шноли и други. Аз имам няколко такива. Добре е да са босички. (В студиото е много топло целогодишно.)   За момченца много подходящи са къси панталонки с ризка. Много сладко стои да са с къси панталонки и тиранти, а отгоре да са голички. Може да им сложим папионка, вратовръзка, готина шапка. Най-важното, което е нужно да си носите е веселото настроение и усмивките, защото ще се забавляваме много. 🙂    

 

 

 

Пакети и цени за детска “Кейк смаш” / “Cake Smash” фотосесия може да видите тук

 

 

 

Още снимки от кейк смаш детски фотосесии за рожден ден на момиченца и момченца, можеш да видиш тук.

 

 Ако искаш да направиш подарък за детски рожден ден – “Кейк Смаш фотосесия”, можеш да видиш какви ваучери предлагам оттук.  

 

За да уточним дати и подробности за Cake Smash” / “Кейк смаш” фотосесията, се свържете с мен от “Контакти”, на фейсбук страницата ми: DianaStruminKartiniFotografia, на инстаграм профила ми: diana.strumin.artist или на телефон: 0884 23 70 73