Заснемане на Кръщене от фотограф – София

 

Фотограф за Кръщене в София и България

 

Кръщенето е един от най-светлите празници в живота на всяко християнско семейство. Празник, на който Вие и вашите близки ще приветствате въвеждането на детето в християнството, символично пречистено и готово да води праведен живот. Тайнството Кръщение се извършва само веднъж в живота и никога не се повтаря. Ето защо е хубаво то да бъде професионално заснето от фотограф, за да може да остави скъпи спомени за Вас и Вашето дете. Наемайки фотограф за събитието, Вие спокойно ще си се насладите на церемонията и ще изживеете празника с радост. Ще можете да обърнете внимание и на Вашите скъпи гости, които споделят “раждането” на Вашето християнче.

 

Fotograf-za-zasnemane-na-krаshtene-sofiya

Fotograf-za-zasnemane-na-krаshtene-sofiya

 

 

Какво включва заснемането на Светото Кръщение:

 

Като фотограф заснемам церемонията и всички важни моменти от Светото Кръщение в църквата/храма. Наблягам на безценните моменти с потапянето на детето в светената вода, на рязането на кичурче коса, което свещеника отрязва по време на кръщаването, на помазването с миро, обикалянето в църквата и други. Заснемам художествено всички аксесоари използвани за църковния ритуал.

След тържествения ритуал правя самостоятелни снимки на кръщелника, на родителите, на кръстника и кръстницата, както и общи снимки с всички гости навън в двора на църквата или пред нея (зависи от района).

Предоставям всички добри кадри (80 – 250бр.) с пълна обработка като баланс на белия цвят, корекция на яркостта и контрастта, кроп, тониране, острота, шумоподтискане, лек ретуш и др. След заснемане на ритуала в църквата, ако желаете мога да снимам и в заведението, в което ще продължи вашия празник. Най-често снимам всички гости с новото Християнче и родителите на обособен фото кът в ресторанта или в градината му. Правя общи снимки и на украсата.

Получавате снимките си на индивидуален линк за сваляне във формат JPEG с висока резолюция и качество до 10-15 работни дни след събитието.

 

Цена за заснемане на Кръщене вижте тук

 

Виж снимки от заснето Кръщене в манастир “Св. пророк Илия” в София

 

Виж снимки от заснето Кръщене в храм “Въздвижение на Св. Кръст Господен” в София

 

Виж снимки от заснето Кръщене в храм – ротонда „Свети Георги“ в София

 

Виж снимки от заснето Кръщене в храм “Св. Великомъченик Георги” в Луковит

 

Виж снимки от заснето Кръщене в храм “Свети Николай Софийски” в София

 

Виж снимки от заснето Кръщене в храм “Възнесение Господне” в София

 

Виж снимки от заснето Кръщене в храм “Света Неделя” в София

 

Виж снимки от заснето Кръщене в храм “Св. Мъченица Параскева” в София

 

Виж снимки от заснето Кръщене в храм “Св. Вмчк Георги Победоносец” в София

 

Виж снимки от заснето Кръщене в храм “Св. Йоан Рилски” в София

 

Виж друго заснето Кръщене в храм “Св. Йоан Рилски” в София

 

Виж снимки от заснето Кръщене в манастир “Св. Мина”

 

Виж снимки от заснето Кръщене в храм “Св. Св. Кирил и Методий” в София

 

Виж други снимки от заснети Кръщенета от мен в София.

 

Други професионални фотоуслуги и цени ще намерите тук.

 

За да уточним дати и подробности, за заснемане на кръщене се свържете с мен от “Контакти”, на фейсбук страницата ми: DianaStruminKartiniFotografia, на инстаграм профила ми: diana.strumin.artist или на телефон: 0884 23 70 73