Заснемане на Св. Кръщене от фотограф – София

 

Фотограф за Кръщене

 

Кръщенето е един от най-светлите празници в живота на всяко християнско семейство. Празник, на който Вие и вашите близки ще приветствате въвеждането на детето в християнството, символично пречистено и готово да води праведен живот. Тайнството Кръщение се извършва само веднъж в живота и никога не се повтаря. Ето защо е хубаво то да бъде професионално заснето от фотограф, за да може да остави скъпи спомени за Вас и Вашето дете. Наемайки фотограф за събитието, Вие спокойно ще си се насладите на церемонията и ще изживеете празника с радост. Ще можете да обърнете внимание и на Вашите скъпи гости, които споделят “раждането” на Вашето християнче.

 

Fotograf-za-zasnemane-na-krаshtene-sofiya

Fotograf-za-zasnemane-na-krаshtene-sofiya

 

 

Какво включва заснемането на Светото Кръщение:

 

Като фотограф заснемам церемонията и всички важни моменти от Светото Кръщение в църквата/храма. Наблягам на безценните моменти с потапянето на детето в светената вода, на рязането на кичурче коса, което свещеника отрязва по време на кръщаването, на помазването с миро, обикалянето в църквата и други. Заснемам художествено всички аксесоари използвани за църковния ритуал.

След тържествения ритуал правя самостоятелни снимки на кръщелника, на родителите, на кръстника и кръстницата, както и общи снимки с всички гости навън в двора на църквата или пред нея (зависи от района).

Предоставям всички добри кадри (80 – 250бр.) с пълна обработка като баланс на белия цвят, корекция на яркостта и контрастта, кроп, тониране, острота, шумоподтискане, лек ретуш и др. След заснемане на ритуала в църквата, ако желаете мога да снимам и в заведението, в което ще продължи вашия празник. Най-често снимам всички гости с новото Християнче и родителите на обособен фотокът в ресторанта или в градината му. Правя общи снимки и на украсата.

Получавате снимките си по имейл на индивидуален линк за сваляне в дигитален формат JPEG с висока резолюция и качество до 10-15 работни дни след заснемане на събитието.

 

 

Цена за заснемане на Кръщене в София: 240лв. ( За 1 ч. – 1ч.10 мин. ангажимент)

 

Включва:

  • заснемане на целия ритуал в църквата
  • общи снимки на всички гости
  • фотосесия на кръщелника и родителите в градинката на църквата
  • снимки с роднините и кръстниците
  • Всичко това за 60-70 мин. ангажимент

Всеки следващ, желан от вас час е по 150лв. (Това се случва ако искате да заснема празника и в заведение след Кръщенето в църквата)

 

Получавате:

  • Професионална пост- обработка на всички сполучливи кадри (80 – 250бр.) като баланс на белия цвят, корекция на яркостта и контрастта, острота, шумоподтискане, кроп и други
  • Няма ограничения в броя на кадрите, снимат се всички важни интересни моменти
  • Получавате снимките си по имейл на индивидуален линк за сваляне в дигитален формат JPEG с висока резолюция и качество до 10-15 работни дни след заснемане на събитието.

 


 

ВАЖНО!

За да запазя час и ден за заснемане на Вашето Кръщене е необходимо да се преведе капаро по банков път в размер на 50лв. Останалата част от сумата се заплаща след заснемане на събитието, като капарото се приспада от крайната цена.

За заснемане на Кръщене извън София, се оставя капаро от 100лв. и се заплащат допълнително транспортни разходи за в двете посоки (зависи от мястото и километрите). За Кръщенета извън София, ангажираността трябва да е минимум 2 часа. Свържете се с мен за повече информация.

 

 

Виж снимки от заснето Кръщене в манастир “Св. пророк Илия” в София

 

Виж снимки от заснето Кръщене в храм “Въздвижение на Св. Кръст Господен” в София

 

Виж снимки от заснето Кръщене в храм – ротонда „Свети Георги“ в София

 

Виж снимки от заснето Кръщене в храм “Св. Великомъченик Георги” в Луковит

 

Виж снимки от заснето Кръщене в храм “Свети Николай Софийски” в София

 

Виж снимки от заснето Кръщене в храм “Възнесение Господне” в София

 

Виж снимки от заснето Кръщене в храм “Света Неделя” в София

 

Виж снимки от заснето Кръщене в храм “Св. Мъченица Параскева” в София

 

Виж снимки от заснето Кръщене в храм “Св. Вмчк Георги Победоносец” в София

 

Виж снимки от заснето Кръщене в храм “Св. Йоан Рилски” в София

 

Виж друго заснето Кръщене в храм “Св. Йоан Рилски” в София

 

Виж снимки от заснето Кръщене в манастир “Св. Мина”

 

Виж снимки от заснето Кръщене в храм “Св. Св. Кирил и Методий” в София

 

 

Виж други снимки от заснети Кръщенета от мен в София.

 

Други професионални фотоуслуги и цени ще намерите тук.

 

За да уточним дати и подробности, за заснемане на кръщене се свържете с мен от “Контакти”, на фейсбук страницата ми: DianaStruminKartiniFotografia, на инстаграм профила ми: diana.strumin.photography или на телефон: 0884 23 70 73.