“Направихме коледната си фотосесия при Диана Струмин. Много сме доволни, предразположи и нас и малкото дете и бебето 🙂 Мила и отзивчива, професионално отношение и точност. Получихме снимките за по-малко от седмица. Препоръчвам!”

otzivi-fotograf-diana-strumin35
Благовеста М.

“Прекрасно е, когато фотографът улавя емоцията, Диди е точно от тези професионалисти, които предразполагат и успяват да извадят най-прекрасната емоция при всяка снимка! Голямо благодаря! 🙏🏻🤗😃

otzivi-fotograf-diana-strumin33
Силвия Р.

“Получихме страхотни снимки, препоръчвам с две ръце!! Страхотен човек и професионалист! Благодарим ❤️❤️❤️

otzivi-fotograf-diana-strumin34
Дени М.

Препоръчвам с всичките ни ръце и лапи!!! Снимките изразиха нас такива, каквито сме. Обективът на Диди Струмин е толкова чувствителен, а тя е с най-широката усмивка и е способна да предразположи всеки. 🙂

otzivi-fotograf-diana-strumin32
Лидия Л.

“Мила, усмихната… Прекрасна! Благодарим за топлото посрещане и прекрасните кадри които сътворихме. Прекрасни и различни в унисон с Различната 2020г! Желаем здраве и безброй творчески успехи!”

otzivi-fotograf-diana-strumin31
Гергана П.

“Благодарим от сърце за професионалната фотосесия! Страхотен фотограф, работи с лекота както с големи, така и с деца, препоръчвам с две ръце! 🙂

otzivi-fotograf-diana-strumin1
Александра Б.

“Перфектна, както винаги заредена с добро настроение и желание за работа.”

otzivi-fotograf-diana-strumin27
Йоана С.

“Благодаря ти Диана за прекрасните картини! Те са чудесни, зареждащи, цветни и много, много красиви! Гледам ги и им се радвам ежедневно, те украсиха моята къща!🌹😍💖”

otzivi-fotograf-diana-strumin3
Златка Б.

“Изключително талантлива художничка! Придава невероятно настроение и пъстрота на всички свои картини. Препоръчвам на всеки ценител на красивите картини. 🙂”

Ради С.

Диана сътвори, за дейността ми, уникално красив уебсайт с професионална визия, в крак със сегашните тенденции.
Креативна е и намира решение в нужните ситуации.
Можете да се доверите, че ще направи сайтът ви, според това, което искате, дори може да надмине очакванията ви.

otzivi-fotograf-diana-strumin13
Ани Д.

“Уникален професионалист.Невероятен човек и приятел.”

otzivi-fotograf-diana-strumin28
Маги К.

“Прекрасен фотограф, с много обич и отношение към децата, и чудесен подход за заснемането им.”

otzivi-fotograf-diana-strumin29
Нина К.

“Много добър професионалист, успя да разчупи и предразположи дори хората, които не обичат да се снимат и да й позират с удоволствие. Получихме снимките изключително бързо след корпоративното събитие като изцяло беше уловила заряда и емоцията на събитието! Удоволствие е да се общува и работи с нея.”

otzivi-fotograf-diana-strumin25
Eли Д.

“Изключителен професионалист.”

otzivi-fotograf-diana-strumin26
Mина Л.

“Благодаря на Diana Strumin Art за прекрасната фотосесия! Много добър подход към детето и чудесни снимки!”

otzivi-fotograf-diana-strumin24
Лора Д.

“Вече три пъти ползваме услугите на Диана при откриване на наши нови обекти. Супер доволни сме от отношението, тайминга, цените и най-вече професионално заснетите кадри с положителни емоции на нашия екип, нашите гости, приятели и клиенти! Препоръчваме с 2 ръце нейните професионални услуги и й пожелаваме големи успехи и безброй доволни клиенти! Благодарим ти, Диана и до нови срещи!”

otzivi-fotograf-diana-strumin23
Иван К.

“Изключителен професионалист и човек, с когото фотосесията се превръща в едно уникално преживяване! Благодаря за невероятните снимки, които направихме и затова, че уловихме всяка една емоция! Благодаря, че запечата този изключително важен за мен ден!”

otzivi-fotograf-diana-strumin22
Елица Т.

“Благодаря на Диди за красивата фотосесия, която ми направи, удоволствие е да се работи с нея! Отличен професионалист, определено препоръчвам!”

otzivi-fotograf-diana-strumin21
Бетина А.

“Изключително доволна останах от направената фотосесия. Диана е внимателна и много прецизна в работата си. През цялото време на снимките знаеше точно, как иска да изглеждат снимките, но в същото време ни предостави възможност и ние да дадем свои предложения. Снимките, които ни предостави са прекрасни с много добро качество.”

otzivi-fotograf-diana-strumin20
Силвия П.

“Много талант и професионализъм, горда собственичка съм на прекрасна нейна картина. Благодаря ти Диди😘! Препоръчвам за всеки, който иска да направи стойностен подарък ❤️ “

otzivi-fotograf-diana-strumin17
Виолета И.

Много съм доволен от картината, която ми нарисува Диана Струмин. Променя цялостната атмосфера в дома ми и пасва чудесно на интериора. Горещо препоръчвам на всеки да изпита тази емоция от това да притежава нейна картина. :)”

otzivi-fotograf-diana-strumin19
Илиян Т.

“Благодарим за прекрасния пейзаж и картината на стената в стаята на децата. Успех и продължавай напред!”

otzivi-fotograf-diana-strumin18
Юлия Б.

“The perfect artist, creating the breathtaking art!!!”

otzivi-fotograf-diana-strumin30
Елена Г.

“Чудесен творчески поглед и прекрасно отношение! Направихме вълшебна фотосесия, за която съм изключително благодарна!”

otzivi-fotograf-diana-strumin16
Ния К.

“Аз съм труден клиент, признавам си, защото съм изключително изискваща и не се задоволявам с нищо по-малко от професионализъм. Опитах на две места да си поръчам лого за фирмата, чаках с месеци, подсещах, но не харесах никоя от идеите им. Диана се зае, анализира бизнеса ми, измисли стила, елементите и след това изработи логото за отрицателно време. Вече го ползвам и съм много доволна. Всеки път, когато го погледна, харесвам това, което виждам. Препоръчвам горещо Диана Струмин като графичен дизайнер.”

otzivi-fotograf-diana-strumin15
Ивелина С.

“Перфектно, страхотно, невероятно!
Препоръчвам с две ръце!”

otzivi-fotograf-diana-strumin14
Дона Т.

“Много голям професионалист, страхотен човек, даже и детето я хареса. Изкарахме си страхотно и се забавлявахме, препоръчвам и на вас!”

otzivi-fotograf-diana-strumin9
Мария В.

“Професионализъм, бързина, ведрост и много усмивки видях при Диана. Благодаря ти, Диди, за прекрасните снимки! Препоръчвам този фотограф! 6 звезди от мен! 🙂

otzivi-fotograf-diana-strumin8
Tоня Б.