“Благодаря ти Диана за прекрасните картини! Те са чудесни, зареждащи, цветни и много, много красиви! Гледам ги и им се радвам ежедневно, те украсиха моята къща!🌹😍💖”

Златка Б.

“Изключително талантлива художничка! Придава невероятно настроение и пъстрота на всички свои картини. Препоръчвам на всеки ценител на красивите картини. 🙂”

Ради С.

Диана сътвори, за дейността ми, уникално красив уебсайт с професионална визия, в крак със сегашните тенденции.
Креативна е и намира решение в нужните ситуации.
Можете да се доверите, че ще направи сайтът ви, според това, което искате, дори може да надмине очакванията ви.

https://www.anidoycheva.com

Ани Д.

“Уникален професионалист.Невероятен човек и приятел.”

Маги К.

“Прекрасен фотограф, с много обич и отношение към децата, и чудесен подход за заснемането им.”

Нина К.

“Много добър професионалист, успя да разчупи и предразположи дори хората, които не обичат да се снимат и да й позират с удоволствие. Получихме снимките изключително бързо след корпоративното събитие като изцяло беше уловила заряда и емоцията на събитието! Удоволствие е да се общува и работи с нея.”

Eли Д.

“Изключителен професионалист.”

Mина Л.

“Благодаря на Diana Strumin Art за прекрасната фотосесия! Много добър подход към детето и чудесни снимки!”

Лора Д.

“Вече три пъти ползваме услугите на Диана при откриване на наши нови обекти. Супер доволни сме от отношението, тайминга, цените и най-вече професионално заснетите кадри с положителни емоции на нашия екип, нашите гости, приятели и клиенти! Препоръчваме с 2 ръце нейните професионални услуги и й пожелаваме големи успехи и безброй доволни клиенти! Благодарим ти, Диана и до нови срещи!”

Иван К.

“Изключителен професионалист и човек, с когото фотосесията се превръща в едно уникално преживяване! Благодаря за невероятните снимки, които направихме и затова, че уловихме всяка една емоция! Благодаря, че запечата този изключително важен за мен ден!”

Елица Т.

“Благодаря на Диди за красивата фотосесия, която ми направи, удоволствие е да се работи с нея! Отличен професионалист, определено препоръчвам!”

Бетина А.

“Изключително доволна останах от направената фотосесия. Диана е внимателна и много прецизна в работата си. През цялото време на снимките знаеше точно, как иска да изглеждат снимките, но в същото време ни предостави възможност и ние да дадем свои предложения. Снимките, които ни предостави са прекрасни с много добро качество.”

Силвия П.

“Много талант и професионализъм, горда собственичка съм на прекрасна нейна картина. Благодаря ти Диди😘! Препоръчвам за всеки, който иска да направи стойностен подарък ❤️ “

Виолета И.

Много съм доволен от картината, която ми нарисува Диана Струмин. Променя цялостната атмосфера в дома ми и пасва чудесно на интериора. Горещо препоръчвам на всеки да изпита тази емоция от това да притежава нейна картина. :)”

Илиян Т.

“Благодарим за прекрасния пейзаж и картината на стената в стаята на децата. Успех и продължавай напред!”

Юлия Б.

“The perfect artist, creating the breathtaking art!!!”

Елена Г.

“Чудесен творчески поглед и прекрасно отношение! Направихме вълшебна фотосесия, за която съм изключително благодарна!”

Ния К.

“Аз съм труден клиент, признавам си, защото съм изключително изискваща и не се задоволявам с нищо по-малко от професионализъм. Опитах на две места да си поръчам лого за фирмата, чаках с месеци, подсещах, но не харесах никоя от идеите им. Диана се зае, анализира бизнеса ми, измисли стила, елементите и след това изработи логото за отрицателно време. Вече го ползвам и съм много доволна. Всеки път, когато го погледна, харесвам това, което виждам. Препоръчвам горещо Диана Струмин като графичен дизайнер.”

Ивелина С.

“Перфектно, страхотно, невероятно!
Препоръчвам с две ръце!”

Дона Т.

“Много голям професионалист, страхотен човек, даже и детето я хареса. Изкарахме си страхотно и се забавлявахме, препоръчвам и на вас!”

Мария В.

“Професионализъм, бързина, ведрост и много усмивки видях при Диана. Благодаря ти, Диди, за прекрасните снимки! Препоръчвам този фотограф! 6 звезди от мен! 🙂

Tоня Б.

“Много ти благодарим, Диди 🙂 Благодарим за страхотните снимки, за прекрасните моменти, за невероятния професионализъм и перфектно свършена работа. 🙂 И най-вече за това, че се забавлявахме. Пожелаваме ти многи бъдещи лични и кариерни успехи!!!”

Милена Ч.

“Страхотен професионалист с невероятно чувство за красиви кадри и пространство! ☺️”

Бранимира Щ.

“Много хубава фотосесия направихме при Диана Струмин. Беше много внимателна и мила по време на снимките. Обработените кадри ги получихме в кратък срок.
Препоръчвам горещо!”

Йорданка Е.

“Диди е уникален талант, който успя да направи страхотни кадри, пръвръщайки детския плач и инат в усмивка и игра! Крайният резултат, професионализма, приятната атмосфера са едно от малкото неща, които ще ни накарат да се обърнем към теб, когато става дума за фотосесия!
Пожелаваме ти успех и бъди все такъв уникален творец! 🙂

Иван Г.

“Благодаря ти за креативността, различния поглед и професионализма. Всеки един обикновен ден го превръщаш в незабравим и уникален. Успяваш да уловиш и най-тънкия момент, всеки миг и всяка емоция. Продължавай все така да виждаш само красотата и в центъра на обектива ти винаги да има светлина. Продължавай все така да караш хората да бъдат пъстри и позитивни, а ТИ бъди есе така вдъжновен и творящ фотограф. :)”

Павлина М.