Bezkraen-ustrem_Originalna-kartina_maslo_30x60-Diana_Strumin

“Безкраен устрем”, оригинална картина с маслени бои на платно – 30 х 60 см., 2020г. – НАЛИЧНА

“Безкраен устрем”, оригинална картина с маслени бои на платно – 30 х 60 см., 2020г. – Цена: 270лв. Вдъхновява ме красотата и необятната природа, затова рисувам предимно живопис. Картините ми са на платна с висококачествени маслени бои. Имам готови картини, чакащи своя нов собственик. За информация и подробности се свържи с мен.

Slanchev_Blyqsak_Diana_Strumin_50x70cm_kartina_maslo_platno

“Слънчев блясък”, оригинална картина с маслени бои на платно – 50 х 70 см., 2020г. – НАЛИЧНА

“Слънчев блясък”, оригинална картина с маслени бои на платно – 50 х 70 см., 2020г. – Цена: 360лв. Вдъхновява ме красотата и необятната природа, затова рисувам предимно живопис. Картините ми са на платна с висококачествени маслени бои. Имам готови картини, чакащи своя нов собственик. За информация и подробности се свържи с мен.

magicheskiyat-vodopad-50x70-masleni-boi-platno

“Магическият водопад”, оригинална картина с маслени бои на платно – 50 х 70 см., 2020г. – НАЛИЧНА

“Магическият водопад”, 50х70см., маслени бои, платно, 2020г. – Цена: 340лв Вдъхновява ме красотата и необятната природа, затова рисувам предимно живопис. Картините ми са на платна с висококачествени маслени бои. Имам готови картини, чакащи своя нов собственик. За информация и подробности се свържи с мен.

Hija-v-planinata_kartina-Diana_Strumin_50x70cm_maslo_platno.jpg

“Хижа в планината”, 50х70см., маслени бои, платно, 2020г. – ПРОДАДЕНА

“Хижа в планината”, 50х70см., маслени бои, платно, 2020г. Вдъхновява ме красотата и необятната природа, затова рисувам предимно живопис. Картините ми са на платна с висококачествени маслени бои. Имам готови картини, чакащи своя нов собственик. За информация и подробности се свържи с мен.

kryshtene-Ana-Maria

Кръщене – Ана-Мария

Повече подробности и цени за фотозаснемане на кръщене ще намерите на услуги и цени. Запечатвам скъпи спомени от важни за Вас събития като рожденни дни, кръщенета, откриване на заведения, фирмени събития и др. Заснемам церемонията и важни моменти от Вашето събитие. Правя самостоятелни снимки на рожденника / кръщелника / или друг важен член, както и…

In-the-box-Photosession-Diana_Strumin2
In the box-Collage_13_Photos_Diana-Strumin

Забавни фотосесии – “IN THE BOX”

Повече подробности и цени за фотосесии “In the Box” ще намерите на Услуги и цени Това са най-новите и нестандартни фотосесии “In the Box”. По време на заснемането им обикновено всички се забавляват и правят различни смешни пози. Провеждат се в моето студио. Обикновено фотосесиите продължават до 60 мин. Можете да смените дрехите и аксесоарите…

Vreme-za-naslada_Diana_Strumin

“Време за наслада”, 60х30см., маслени бои, платно, 2020г. – ПРОДАДЕНА

“Време за наслада”, 60х30см., маслени бои, платно, 2020г. Вдъхновява ме красотата и необятната природа, затова рисувам предимно живопис. Картините ми са на платна с висококачествени маслени и темперни бои. Имам готови картини, чакащи своя нов собственик. За информация и подробности се свържи с мен.

Индивидуални фотосесии на открито

Повече подробности и цени за индивидуални фотосесии ще намерите на Услуги и цени Индивидуалните фотосесии можем да ги проведем в студио или в предварително подбран интериор. Обикновено фотосесиите продължават до 60 мин., без да се включва пътя до желаното място ако са навън. Има възможност за смяна на аксесоарите и дрехите, които е хубаво да…