Фотосесия за бременни в студио или навън – София

 

Фотосесии на бременни в студио или навън в София

 

Най-важният и вълнуващ момент от живота на една жена е това да очаква и да дари живот. Това е момент, който е хубаво да се запечата, за да остане завинаги. Средно бременността се случва между един и три пъти в живота на една жена. Ето защо приканвам всички бъдещи майки да запечатаме заедно този безценен момент с една красива фотосесия за бременни, за да ви остане скъп спомен завинаги.

 

И аз като жена знам какво изпитва всяка бременна. Хиляди вълнения, въпроси и мисли се бушуват в главата ви. Притеснения за това как изглеждате, как се чувствате, всичко ли ще е наред, въпроси за вида на раждане и избор на екип, мисли за бъдещото бебче и много, много други. Но няма значение дали сте качили 10, 20 или 30 килограма. Всичко ще се нормализира след раждането. Важното е, че във вас расте нов живот, а това за мен като творец и фотограф е Божествено и свято нещо. Точно тези безценни моменти обичам да снимам с цялото си сърце и да оставям скъпи спомени за вас скъпи бъдещи майки. Огромна радост е за мен да снимам и бъдещите татковци, които със сигурност изпитват също хиляди вълнения.

 

Fotosesiya-za-bremenni_Sofiya_Fotograf

Fotosesiya-za-bremenni_Sofiya_Fotograf

 

Провеждам фотосесиите за бременни в студио или на открито. В студиото (в София, кв. Борово) най-често използвам бял или черен фон. Предимството на студийната фотосесия е, че може да се прави през цялата година и в най-студените месеци. Може да се съблечете само по бельо и да направим нежна и красива фотосесия. Може да смените няколко дрехи и аксесоари.

Фотосесиите на открито ги провеждам в по-топлите месеци от годината и могат да бъдат на най-различни места като паркове, градинки, в градска среда на територията на София. Преди всяка фотосесия се уточняваме къде ще я провеждаме.

 

Подходящи дрехи за бъдещите родители във фотосесията за бременни

 

По време на фотосесията за бременни може да смените няколко дрехи и аксесоари, които е хубаво да са в изчистен цвят. Много подходящо облекло за бъдещите майки е да са с дълга свободна по тялото рокля (очертаваща коремчето) или с тясна, еластична рокля, която също ясно очертава коремчето. Друг вариант е да сте по удобен клин с късо потниче, блузка, риза с голо коремче. Ластичните дънки с ниска талия, къса блуска/риза и отново голо коремче е също страхотно облекло. Съветвам дрехите да са изчистени и в един цветови нюанс без специфични надписи, емблеми, прекалено шарени или други. За фотосесиите за бременни в студио може да се съблечете по бельо. Аз мога да предложа нежни бели пареота, шалове и дълги, сатенени и ефирни платове в различни цветове. Подходящо облекло за бъдещите татковци е да са с дънки/панталон и блуза или риза, сходни на цветовете на дрехите на бременната им жена. Във фотосесията може да участва и друго детенце.

Най-често фотосесиите за бременни е добре да се провеждат към края на 7-мия месец, най-късно началото на 8-тия. Всичко зависи от това, как се чувства бременната бъдеща мама. Хубаво е бъдещите мами да са нагримирани за снимките – минимум гримът да включва изравняване на тена на лицето с фондьотен, подчертаване на очите с молив и спирала, както и червило.

Обикновено всички фотосесии продължават между 60 и 100 мин., без да се включва пътя до желаното място ако са навън. Най-важното, което е нужно да си носите е веселото настроение и усмивките, защото ще се забавляваме много. 🙂

 

Пакети и цени за фотосесия за бременни:

 

ПАКЕТ МИНИ с 15 обработени снимки: цена 220лв.

Получавате:

  • 15 професионално обработени снимки (Обработката включва баланс на белия цвят, корекция на яркостта и контрастта, острота, шумоподтискане, лек ретуш, кроп, оразмеряване)
  • Получавате всички снимки по имейл на индивидуален линк за сваляне във формат JPEG с висока резолюция и качество до 10-15 работни дни след заснемане на фотосесията

Може да си изберете допълнителни кадри на цена от 15 лв. на обработен кадър

 

 

ПАКЕТ СТАНДАРТ с 25 обработени снимки: цена 300лв.

Получавате:

  • 25 професионално обработени снимки (Обработката включва баланс на белия цвят, корекция на яркостта и контрастта, острота, шумоподтискане, лек ретуш, кроп, оразмеряване)
  • Получавате всички снимки по имейл на индивидуален линк за сваляне във формат JPEG с висока резолюция и качество до 10-15 работни дни след заснемане на фотосесията

Може да си изберете допълнителни кадри на цена от 15 лв. на обработен кадър

 

 

ПАКЕТ МАКСИ с 35 обработени снимки: цена 380лв.

Получавате:

  • 35 професионално обработени снимки (Обработката включва баланс на белия цвят, корекция на яркостта и контрастта, острота, шумоподтискане, лек ретуш, кроп, оразмеряване)
  • Получавате всички снимки по имейл на индивидуален линк за сваляне във формат JPEG с висока резолюция и качество до 10-15 работни дни след заснемане на фотосесията

Може да си изберете допълнителни кадри на цена от 15 лв. на обработен кадър

 

!!! За експресна обработка на снимки в деня на заснемане на фотосесията, цената на всяка снимка, избрана от вас е по 15лв. за 1 брой снимка. За експресна обработка на цялата фотосесия е + 50% от избрания от вас пакет!!!

 

Виж повече снимки с фотосесии на бременни в студио и навън в София.

 

Виж ваучери за подарък фотосесия за бременни оттук.

 

Важно:

В студиото се влиза боси (с или без чорапки) или с допълнителен чифт чисти обувки. Всеки час е предназначен за определено семейство и всичко е по стриктен график. Моля, бъдете точни или елате максимум 5 минути по-рано. Всяко закъснение ще намали времето за вашите снимки.

Студиото и аксесоарите се хигиенизират с подходящи дезинфектанти, перилни препарати и препарати на спиртна основа, както и с бактерицидна UV лампа преди или след всяка фотосесия.

 

За да си запазите час за фотосесия за бременни се свържете с мен от “Контакти”, на фейсбук страницата ми: DianaStruminKartiniFotografia, на инстаграм профила ми: diana.strumin.artist или на телефон: 0884 23 70 73