Коя съм аз

Здравейте, аз съм Диана Струмин.
.
Занимавам се професионално с фотография от 6 години. Предимно снимам семейни и детски фотосесиии в студио или на открито. Раздавам се максимално в работата си с хората, като се стремя, те да бъдат доволни от крайния резултат. Старая се да им оставя хубави спомени, както от преживяванията по време на снимки, така и от самите снимки. Обожавам да заснемам емоциите им и техните усмивки. Като голям почитател на домашни любимци, снимам и кучета. Заснемам и най-различни събития като – заснемане на кръщене, рожден ден, абитуриентски бал, фирмено парти или друго.
.
От дванадесет годишна рисувам и изучавам различни техники на рисуване. Имам много авторски картини, както и един стенопис. При интерес, тук може да разгледате мои авторски картини и принтове – https://kartinizateb.bg/
.
.
Опитът ми с графичния дизайн и рисуването ме научиха да създавам правилна композиция, да имам усет за елементите, цветовете и тяхното разположение в пространството. Това са едни от най-важните неща и за красива фотография.
.
Много обичам предизвикателствата и разнообразието в ежедневието си, затова успявам да съчетая и трите професии, с които се занимавам.
Ще се радвам да си бъдем взаимно полезни.
.
.