Заснемане на абитуриентски бал от фотограф в София

 

Фотограф за абитуриентски бал и абитуриентска фотосесия

 

Като фотограф заснемам един от най-важния и дългоочакван ден за всеки ученик – денят на завършването на училище или Абитуриентския му бал. Правя самостоятелна художесвена фотосесия на абитуриента. Разбираме се предварително за избрано място на територията на София. В ресторанта/заведението правя снимки с родителите, роднините, гостите и снимам всички забавни моменти. По желание заснемам подготовката за голямата вечер, от която най-много се вълнуват дамите.

Предоставям всички добри кадри (над 150 – 200 бр.) с пълна обработка като баланс на белия цвят, корекция на яркостта и контрастта, острота, шумоподтискане, ретуш и др.

Получавате снимките с висока резолюция, на индивидуален линк за сваляне до 10 -15 работни дни след заснемане на събитието.

 

 

Abiturienti_snimane_fotozasnemane

Zasnemane na abiturientski bal fotograf

 

Цена за фотозаснемане на абитуриентски бал: 280лв.

(За 2ч. ангажимент)

 

Професионално заснемане на абитуриентски бал от фотограф в София за два часа за 2022г.: цена 280 лв.

За да запазя само за вас съответната дата за заснемането на абитуриентския бал, е нужно предварително заплащане на капаро в размер на 50лв. Заплаща се по банков път. Останалата част от сумата за заснемането се доплаща в деня на събитието. В случай на отказ от ваша страна, между 1 и 30 дни преди датата на събитието, капарото не се възстановява.

 

Включва:

 

Получавате:

  • Професионална пост-обработка на всички сполучливи кадри като баланс на белия цвят, корекция на яркостта и контрастта, острота, шумоподтискане
  • Художествена обработка и ретуш на кадри в близък план (корекция и изглаждане на кожа)
  • Няма ограничения в броя на кадрите, снимат се всички важни интересни моменти (над 150 – 200 бр.)
  • Всички заснети обработени кадри получавате в “.jpg” с висока резолюция на индивидуален линк за сваляне до 10-15 работни дни след заснемането

Всеки започнат час след втория се доплаща по 90лв.

 

Виж снимки на абитуриенти, заснети от мен на различни места в София оттук.

 

 

За да си запазите час за фотозаснемане на абитуриентски бал се свържете с мен от “Контакти”, на фейсбук страницата ми: DianaStruminKartiniFotografia, на инстаграм профила ми: diana.strumin.artist или на телефон: 0884 23 70 73.  

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment