Ваучери за подарък – фотосесия (София)

 

Какво по-хубаво от това да зарадваш скъп човек с различен вид ПОДАРЪКподарък ваучер за фотосесия, който ще остане вечен. Спомените по време на фотосесията и снимките след това остават за цял живот. В днешно време имаме нужда от повече смях, повече радост, за да сме по-щастливи и по-здрави. Предлагам ти възможност да зарадваш твой любим човек и да му подариш НЕЗАБРАВИМА ЕМОЦИЯ чрез изживяване и снимки. Като фотограф ето какви ваучери за фотосесии предлагам. 🙂  (Ваучерите важат само на територията на София).

 

Vaucher-Podaryk_In the box-diana-strumin

Vaucher-Podaryk_In the box-diana-strumin

 

Ваучер за подарък №1: Забавна семейна или лична фотосесия “In the Box”/”FUN BOX” (Фотосесия в забавната кутия)

Това са най-новите и смешни фотосесии в България – фотосесия “In the Box” (Снимки в забавна кутия). По време на заснемането им обикновено всички се забавляват и правят различни смешни пози. Най-уникалното и различно в този вид фотосесия е, че към тях освен отделните снимки, които получават щастливците, правя и забавен, индивидуален колаж с най-хубавите кадри. Колажът след това може да се напечата на фотохартия и да се рамкира. Така забавният спомен не остава само в телефона и компютъра, а краси тяхната секция, масичка или стена и винаги им носи радост повод за усмивка.  🙂 (Досега всички мои клиенти са си отпечатали и рамкирали колажа и повечето снимките). Смешните фотосесии могат да се направят с повод или без повод. Много често се купуват за подарък за рожден ден, имен ден, годишнина от сватба или друг хубав празник. Могат да се декорират и на най-различна тематикас есенни мотиви и декорации, за Хелуин с различни костюми и тикви, за Коледа, с романтични мотиви и сърца за Св. Валентин, за денят на Баба Марта в бяло и червено, за Великден с пролетни цветя, яйца и подходяща декорация, с летни и морски мотиви и много други. Може да се направят и изцяло изчистени и акцентът да е човекът/хората, на когото/които го подарявате. В този вид фотосесия може да участва и куче. Провеждат се в моето студио в квартал Борово, София.

 

Ваучерът включва:

 • 15, 25 или 35 обработените снимки съответно на цени от 100 лв., 130 лв. или 160 лв.
 • 1 забавен колаж от 9, 13 или 18 обработени снимки (от заснетите кадри)
 • Получавате всичко това на JPG файлове с висока резолюция на линк до 10 работни дни след заснемане на фотосесията
 • Ваучерът забавна фотосесия “In the box” е валиден 6 месеца след закупуване. Провеждат се в студио
 • Ваучерът може да го вземете напечатан на луксозна хартия в плик с панделка от студиото или да ви го изпратя по електронен път на имейл в JPG файл с висока резолюция

 

Виж повече информация за забавните фотосесии “In the box” / FUN BOX

Виж примерни снимки от забавни фотосесии “In the box”/FUN BOX

 

 

Vaucheri-Podaryk-fotosesia-na-kuche-fun-box

Vaucheri-Podaryk-fotosesia-na-kuche-fun-box

 

Ваучер за подарък №2: Забавна фотосесия на куче “In the Box”/”FUN BOX” (Фотосесия на куче в забавната кутия)

Това са най-новите и различни фотосесии за куче в България “In the Box”/FUN BOX (Снимки в забавна кутия). Фотосесиите на куче са едни от най-забавните и трудоемки фотосесии, но знам, че усилията си струват. Най-уникалното и различно в този вид фотосесия е, че към тях освен отделните снимки, които получават щастливците, правя и забавен, индивидуален колаж с най-хубавите кадри на кучето. Колажът след това може да се напечата на фотохартия и да се рамкира. Обикновено фотосесиите на куче продължават 60 мин. Заснемам различни породи кучета в смешни и забавни пози целогодишно. Подходящи поводи за снимки на куче са по повод рожден ден на кучето на ваш приятел или зимните месеци около Коледа. Тогава снимките са с коледна декорация.

Снимки по повод рожден ден на кучезаснемам го с балони, украса за рожден ден и по желание – с кучешка торта. Аз имам кучешки аксесоари, играчки и лакомства, но може и собственика да донесете някои негови любими аксесоари и дрешки. Може да го снимаме с повод или без – важното е да останат вълшебни, запечатани моменти с “най-добрия приятел на човека”.

Гледам кучета от 17 години и имам нужния подход и търпение, за да направиме най-готините снимки! Провеждат се в моето студио в квартал Борово, София.

 

ВАЖНО: Имам специална голяма и малка кутия за фотосесии на кучета. Ориентировъчно малката кутия е подходяща за кучета, тежащи до 10-15 килограма например йоркширски териер, пинчер, чихуахуа, пудел, померан, басет, болонка, ши-цу, пекинез, мопс, френски булдог, дакел, джак ръсел, кавалер кинг чарлс шпаньол, кокер шпаньол, немски шпиц и други. (Малката, забавна кутия е подходяща за малки породи кучета и деца до 3 годинки.)

Голямата кутия е подходяща за големи породи кучета като лабрадор, хъски, голдън ретрийвър, санбернар, питбул, кане корсо, ирлански сетер, дог, самоед, доберман, шар пей, коли, немска овчарка, английски булдог и други. (Голямата, забавна кутия е подходяща за възрастни и за всички породи кучета.)

 

Ваучерът включва:

 • 15, 25 или 35 обработените снимки съответно на цени от 90 лв., 120 лв. или 150 лв.
 • 1 забавен колаж на кучето от 9, 13 или 18 обработени снимки (от заснетите кадри)
 • Получавате всичко това на JPG файлове с висока резолюция на линк до 10 работни дни след заснемане на фотосесията
 • Ваучерът за забавна фотосесия на любимец “In the box” е валиден 6 месеца след закупуване. Провеждат се в студио
 • Ваучерът може да го вземете напечатан на луксозна хартия в плик с панделка от студиото или да ви го изпратя по електронен път на имейл в JPG файл с висока резолюция

 

Виж повече информация за забавните фотосесии за куче “In the box” / FUN BOX

Виж примерни снимки на домашни любимци в забавната кутия “Fun Box”

 

 

 

Vaucher-Podaryk_Cake-Smash-fotosesia-diana-strumin

Vaucher-Podaryk_Cake-Smash-fotosesia-diana-strumin

 

Ваучер за подарък №3: Детска “Cake Smash”/”Кейк смаш” фотосесия за първи илии втори рожден ден

Cake Smash / Кейк смаш фотосесиите за рожден ден са много забавни и различни фотосесии. Подходящи са за деца, навършващи една или две годинки. Най-често тези ваучери се подаряват по повод първи или втори рожден ден на дете. При тях детето размазва, похапва и се цапа с тематична детска торта. Тортата се закупува допълнително и се донася в деня на снимките. Кейксмаш фотосесията се провежда се в моето студио в кв. Борово, София на специален декор и се съобразява с облеклото на детето и на тортата. Освен избрания пакет със снимки, семейството, на което подарявате ваучера получава безплатно и колаж от фотосесията на детето с най-добрите кадри.

 

Ваучерът включва:

 • Обработени снимки от избрания пакет с 15, 25, 35 или 45 кадъра, съответно на цени от 160 лв., 190 лв., 220 лв. или 250 лв.
 • 1 индивидуален колаж с най-добрите обработени снимки и с името на детето
 • Получавате всичко това на JPG файлове с висока резолюция на линк до 10 работни дни след заснемане на фотосесията
 • Ваучерът за Детска “Cake Smash” фотосесия за рожден ден е валиден 6 месеца след закупуване. Провеждат се в студио на специален декор и се съобразява с облеклото на детето и на тортата
 • Ваучерът може да го вземете напечатан на луксозна хартия в плик с панделка от студиото или да ви го изпратя по електронен път на имейл в JPG файл с висока резолюция

 

Виж повече информация за Cake Smash / Кейк смаш фотосесиите за София (фотосесии с торта)

Виж примерни снимки от Cake Smash / Кейк смаш фотосесиите

 

 

 

Vaucher-Podaryk-fotosesiya-za-bremenni

Vaucher-Podaryk-fotosesiya-za-bremenni

 

Ваучер за подарък №4:  Фотосесия за бременни

Най-важният и вълнуващ момент от живота на една жена е това да очаква и да дари живот. Това е момент, който е хубаво да се запечата, за да остане завинаги. Средно бременността се случва между един и три пъти в живота на една жена. Ето защо този безценен момент е хубаво да се запечата от фотограф с една красива фотосесия за бременни, за да остане скъп спомен завинаги. Това е прекрасен подарък за всички бъдещи майки. Много подходящо облекло за бъдещите майки е да са с къса или дълга рокля, която ясно очертава коремчето. Друг вариант е да са с къса блуска/бюстие и панталон. Целта е да се запечата най-сладкото видимо нещо за околните – освен излъчването на бременна жена и нейното божествено пораснало коремче, в което носи нов живот. Най-често е добре да се провеждат към края на 8-мия месец. Всичко зависи от това, как се чувства бъдещата мама. В снимките за бременни с радост снимам и бъдещия татко. Провеждат се в студио, навън или на предварително подбран интериор на територията на София.

 

Ваучерът включва:

 • Обработени снимки от избраните пакети с 15, 25 или 35 кадъра, съответно на цени от 100 лв., 130 лв. или 160 лв.
 • Получавате всичко на JPG файлове с висока резолюция на линк до 10 работни дни след заснемане на фотосесията
 • Ваучерът за фотосесия за бременни е валиден 6 месеца след закупуване. Провежда се в студио или на открито
 • Ваучерът може да го вземете напечатан на луксозна хартия в плик с панделка от студиото или да ви го изпратя по електронен път на имейл в JPG файл с висока резолюция

 

Виж повече информация за фотосесиите за бременни

Виж примерни снимки от фотосесии за бременни в студио и на открито

 

 

Vaucher-Podaryk-semeyna-detska-fotosesia-diana-strumin

Vaucher-Podaryk-semeyna-detska-fotosesia-diana-strumin

 

Ваучер за подарък №5: Семейна и детска фотосесия

Семейните и детски фотосесии ги провеждам в студио, навън или на предварително подбран интериор на територията на София. Най-често тези ваучери се подаряват по повод рожден ден на член от семейстовото или за годишнина от сватба. Има най-различни места за провеждането им ако са на открито – като паркове, градинки, градска среда и др. Обикновено фотосесиите продължават до 60 мин., без да се включва пътя до желаното място ако са навън. Има възможност за смяна на аксесоарите и дрехите на всички участващи, като е хубаво да са в подобен, изчистен цвят.

 

Ваучерът включва:

 • Обработени снимки от избраните пакети с 15, 25 или 35 кадъра, съответно на цени от 100 лв., 130 лв. или 160 лв.
 • Получавате всичко на JPG файлове с висока резолюция на линк до 10 работни дни след заснемане на фотосесията
 • Ваучерът за семейна и детска фотосесия е валиден 6 месеца след закупуване. Провеждат се в студио или на открито
 • Ваучерът може да го вземете напечатан на луксозна хартия в плик с панделка от студиото или да ви го изпратя по електронен път на имейл в JPG файл с висока резолюция

Виж примерни снимки от семейни фотосесии на открито

Виж примерни снимки от детски фотосесии на открито

Виж примерни снимки от детски фотосесии на декор в студио

 

 

 

Vaucher-Podaryk-individualna-fotosesia-diana-strumin

Vaucher-Podaryk-individualna-fotosesia-diana-strumin

 

Ваучер за подарък №6: Индивидуална/лична фотосесия

Индивидуалните/личните фотосесии се подаряват на любим човек най-често по повод рожден ден.  Провеждаме ги в студио, навън или на предварително подбран интериор на територията на София. Има най-различни места за провеждането им ако са на открито – като паркове, градинки, градска среда и др. Обикновено фотосесиите продължават до 60 мин., без да се включва пътя до желаното място ако са навън. Има възможност за смяна на аксесоарите и дрехите.

 

Ваучерът включва:

 • Обработени снимки от избраните пакети с 15, 25 или 35 кадъра, съответно на цени от 90 лв., 120 лв. или 150 лв.
 • Получавате всичко на JPG файлове с висока резолюция на линк до 10 работни дни след заснемане на фотосесията
 • Ваучерът за индивидуална фотосесия е валиден 6 месеца след закупуване. Провеждат се в студио или на открито
 • Ваучерът може да го вземете напечатан на луксозна хартия в плик с панделка от студиото или да ви го изпратя по електронен път на имейл в JPG файл с висока резолюция

 

Виж примерни снимки от индивидуални фотосесии на открито

Виж примерни снимки от индивидуални фотосесии в студио

 

 

 

Vaucheri-Podaryk-fotosesiya-domashen-lyubimets-diana-strumin

Vaucheri-Podaryk-fotosesiya-domashen-lyubimets-diana-strumin

 

Ваучер за подарък №7: Фотосесия на домашен любимец (куче) навън или в студио

Фотосесиите на куче са едни от най-забавните и трудоемки фотосесии. Провеждаме ги в някой парк или градинка в София. Друг вариант е на специалне декор в студиото. Обикновено продължават до 60 мин., без да се включва пътя до желаното място ако са навън. Фотосесиите включват интересни и забавни кадри на кучето по време на игра, в различни пози в близък и далечен план, както и общи снимки със собственика.

 

Ваучерът включва:

 • Обработени снимки от избраните пакети с 15, 25 или 35 кадъра, съответно на цени от 90 лв., 120 лв. или 150 лв.
 • Получавате всичко на JPG файлове с висока резолюция на линк до 10 работни дни след заснемане на фотосесията
 • Ваучерът за фотосесия на домашен любимец е валиден 6 месеца след закупуване. Провеждат се на открито или в студио
 • Ваучерът може да го вземете напечатан на луксозна хартия в плик с панделка от студиото или да ви го изпратя по електронен път на имейл в JPG файл с висока резолюция

 

Виж примерни снимки от фотосесии на домашни любимци на открито

Виж примерни снимки на домашни любимци в забавната кутия “Fun Box”

 

 

Koledna_Fotosesiya_Vaucher_za_podaryk_2021_Sofiya

Koledna_Fotosesiya_Vaucher_za_podaryk_2021_Sofiya

 

Ваучер за подарък №8: Коледна семейна фотосесия “In the Box” / FUN BOX (Фотосесия в забавната кутия) 2021г.

Това са най-новите и различни коледни фотосесии “Christmas Fun Box” (Коледни снимки в забавна кутия). Провеждам ги през зимните месеци преди и след Коледа със специални Коледни аксесоари. Най-често се подаряват за рожден ден или имен ден в месеците преди или около Коледа или като подарък за самия Коледен празник. По време на заснемането им обикновено всички се забавляват и правят различни пози, а аз поставям специална Коледна декорация, за да се получат разнообразни и красиви кадри. Провеждат се в моето студио в кв. Борово, София. Към този вид забавни фотосесии освен обработените кадри, щастливците с подаръчния ваучер получават и 2 коледни колажа със снимки от тяхната, различна и забавна фотосесия.

 

Ваучерът включва:

 • 15, 25, 35 или 45 обработените снимки съответно на цени от 100 лв., 130 лв., 160 лв. или 190лв.
 • 1 забавен колаж от 9, 13 или 18 обработени снимки (от заснетите кадри)
 • 1 колаж с Дядо Коледа от 2 или 3 обработени снимки + ефекти на сняг (за пакети от 130лв. нататък)
 • Получавате всичко това на JPG файлове с висока резолюция на линк до 10 работни дни след заснемане на фотосесията
 • Коледният ваучер е валиден до 31.01.2022г.
 • Ваучерът може да го вземете напечатан на луксозна хартия в плик с панделка от студиото или да ви го изпратя по електронен път на имейл в JPG файл с висока резолюция

 

Виж повече за забавни коледни фотосесии “In the box”

Виж примерни снимки от коледни фотосесии “In the box” 2020г.

 

 

За да си закупите избрания от Вас ваучер, може да се свържете с мен от “Контакти”, на фейсбук страницата ми: DianaStruminKartiniFotografia, на инстаграм профила ми: diana.strumin.artist или на телефон: 0884 23 70 73

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment