Детска фотосесия в студио или навън в София

 

Детска фотография на декор в студио или на открито

 

Детска фотосесия е подходяща за деца от 6 месеца до 7 години. Може да я направим на специален декор в студио, предварително съгласуван с родителите и с дрешките на детето. Студиото се намира в кв. Борово. В деня на снимките е хубаво да донесете любима играчка на детенцето ви.

Детската фотосесия може да я направим и навън в някой парк в София (най-често Южен парк). И в двата случая детската фотосесия продължава до 60 минути. Правя общи снимки на детето с родителите и след това само на детето и неговата игра. 🙂

 

Към обработените кадри, правя ПОДАРЪКколаж с най-добрите снимки от фотосесията на детето с името и годините му.

 

Detska_Fotografiya_Studio_Navyn_Sofiya

Detska_Fotografiya_Studio_Navyn_Sofiya

 

 

Подходящи дрехи за детска фотосесия за момиченца и момченца

 

 

За момиченца съветвам да са с перести рокличкитюлени или памучни. Друг вариант е да са с блузка и поличка (може да са с туту поличка или рокличка от тюл) в цвят по избор. Може да са и само по поличка, а отгоре голички. Ще им закачим перлен гердан или шалче. Подходящи са и украшения за коса като диадемки, шноли и други. Добре е да са босички ако сме в студиото. (В студиото е много топло целогодишно.)

 

За момченца много подходящи са къси или дълги панталонки с ризка. Много сладко стои да са с панталонки и тиранти, а отгоре да са голички. Може да им сложим папионка, вратовръзка, готина шапка.

Най-важното, което е нужно да си носите е веселото настроение и усмивките, защото ще се забавляваме много. 🙂

 

 

Пакети и цени за детска  фотосесия може да видите тук

 

Виж повече снимки от детски фотосесии в студио оттук.

 

Виж повече снимки на детски фотосесии навън оттук.

 

Ако искаш да направиш подарък на дете с “Детска фотосесия”, можеш да видиш какви ваучери предлагам оттук.

 

 

Студиото и аксесоарите се хигиенизират с подходящи дезинфектанти, перилни препарати и препарати на спиртна основа, както и с бактерицидна UV лампа преди или след всяка фотосесия.

 

За да си запазите час за Кейк смаш фотосесия се свържете с мен от “Контакти”, на фейсбук страницата ми: DianaStruminKartiniFotografia, на инстаграм профила ми: diana.strumin.artist или на телефон: 0884 23 70 73