Семейна и детска фотосесия навън или в студио – София

 

Семейна фотосесия в студио или навън в София

 

Семейна фотография на декор в студио или на открито

 

Семейната фотосесия е един прекрасен начин да запечатаме безценните моменти на щастие на нас и нашите деца. В забързаното, работно ежедневие не всеки ден успяваме да прекарваме толкова време с любимите си хора, колкото ни се иска. А децата ни се променят толкова бързо, че докато се обърнем, те вече са пораснали. Затова ви предлагам да запечатаме заедно красивите моменти на игра и щастие на вас и вашите деца. Хем оставате с хубави емоции по време на заснемането им, хем оставате и със скъпи, незаменими спомени чрез снимки за вас и за поколенията напред.

 

В семейната фотосесия участвате вие – родителите и вашето дете/дечица, а защо не и ако имате домашен любимец – куче (само за фотосесии навън или за различните, забавни фотосесии “FUN BOX”). Семейната фотосесия може да я направим в студио или навън на предварително избрана локация. За фотосесии навън най-често снимам в Южен парк. За снимки в студио, уточняваме предварително фона/декора за снимките. Студиото се намира в кв. Борово.

 

Подходящо облекло за фотосесията е всички да сте в един нюанс дрехи, например всички да сте с дънки и бели/бежави/жълти/сиви/зелени/червени/сини блузи или ризи отгоре. Майките и момичетата разбира се, може и да са с роклички, но пак да са в същия цвят дрехи като татковците и момчетата. 🙂 Съветвам дрехите да са изчистени и в един цветови нюанс без специфични надписи, емблеми, прекалено шарени или други подобни.

 

Обикновено всички фотосесии продължават до 60 мин., без да се включва пътя до желаното място ако са навън. Най-важното, което е нужно да си носите е веселото настроение и усмивките, защото ще се забавляваме много. 🙂

 

Semeina_Fotosesiya_Fotograf_Sofiya

Semeina_Fotosesiya_Fotograf_Sofiya

 

Пакети и цени за семейна фотосесия може да видите тук

 

За да си запазите час за семейна фотосесия се свържете с мен от “Контакти”, на фейсбук страницата ми: DianaStruminKartiniFotografia, на инстаграм профила ми:  diana.strumin.photography или на телефон: 0884 23 70 73.