Заснемане на Св. Кръщене от фотограф – София

 

Кръщенето е един от най-светлите празници в живота на всяко християнско семейство. Празник, на който Вие и вашите близки ще приветствате въвеждането на детето в християнството, символично пречистено и готово да води праведен живот. Тайнството Кръщение се извършва само веднъж в живота и никога не се повтаря. Ето защо е хубаво то да бъде професионално заснето от фотограф, за да може да остави скъпи спомени за Вас и Вашето дете. Наемайки фотограф за събитието, Вие спокойно ще си се насладите на церемонията и ще изживеете празника с радост. Ще можете да обърнете внимание и на Вашите скъпи гости, които споделят “раждането” на Вашето християнче.

 

Fotograf-za-zasnemane-na-krаshtene-sofiya

Fotograf-za-zasnemane-na-krаshtene-sofiya

 

 

Какво включва заснемането на Светото Кръщение:

 

Като фотограф заснемам церемонията и всички важни моменти от Светото Кръщение в църквата/храма. Наблягам на безценните моменти с потапянето на детето в светената вода, на рязането на кичурче коса, което свещеника отрязва по време на кръщаването, на помазването с миро, обикалянето в църквата и други. Заснемам художествено всички аксесоари използвани за църковния ритуал.

След тържествения ритуал правя самостоятелни снимки на кръщелника, на родителите, на кръстника и кръстницата, както и общи снимки с всички гости навън в двора на църквата или пред нея (зависи от района).

Предоставям всички добри кадри (над 100бр.) с пълна обработка като баланс на белия цвят, корекция на яркостта и контрастта, кроп, тониране, острота, шумоподтискане, лек ретуш и др.

Получавате снимките си на индивидуален линк за сваляне във формат JPEG с висока резолюция и качество до 10 работни дни след събитието.

 

 

Цена за заснемане на Кръщене в София: 160лв. ( За 1 ч. – 1ч.15 мин. ангажимент)

 

Включва:

  • заснемане на целия ритуал в църквата
  • общи снимки на всички гости
  • фотосесия на кръщелника и родителите в градинката на църквата
  • снимки с роднините и кръстниците
  • Всичко това за 60-80мин. ангажимент

Всеки следващ, желан от вас час е по 90лв. (Това се случва ако искате да заснема празника и в заведение след Кръщенето в църквата)

 

Получавате:

  • Професионална пост-обработка на всички сполучливи кадри (над 100бр.) като баланс на белия цвят, корекция на яркостта и контрастта, острота, шумоподтискане, кроп и други
  • Няма ограничения в броя на кадрите, снимат се всички важни интересни моменти (обикновено над 100бр.)
  • Всички заснети обработени кадри получавате в “.jpg” с висока резолюция на индивидуален линк за сваляне до 10 работни дни след заснемането

 

 

Виж други снимки от заснети Кръщенета в “Кръщенета” в албуми със снимки оттук.

 

Виж други снимки от заснето Кръщене.

 

Други професионални фотоуслуги и цени ще намерите тук.

 

За да уточним дати и подробности, за заснемане на кръщене се свържете с мен от “Контакти”, на фейсбук страницата ми: DianaStruminKartiniFotografia, на инстаграм профила ми: diana.strumin.artist или на телефон: 0884 23 70 73

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment