Професионално заснемане на Св. Кръщене – София

 

Кръщенето е един от най-светлите празници в живота на всяко християнско семейство. Празник, на който Вие и вашите близки ще приветствате въвеждането на детето в християнството, символично пречистено и готово да води праведен живот. Тайнството Кръщение се извършва само веднъж в живота и никога не се повтаря. Ето защо е хубаво то да бъде професионално заснето от фотограф, за да може да остави скъпи спомени за Вас и Вашето дете. Наемайки фотограф за събитието, Вие спокойно ще си се насладите на церемонията и ще изживеете празника с радост. Ще можете да обърнете внимание и на Вашите скъпи гости, които споделят “раждането” на Вашето християнче.

 

Какво включва заснемането на Кръщене:

 

Заснемам церемонията и всички важни моменти от Светото Кръщение в църквата/храма. Наблягам на безценните моменти с потапянето на детето във водата, на рязането на кичурче коса, което свещеника отрязва по време на кръщаването. Заснемам всички аксесоари използвани за ритуала. Правя самостоятелни снимки на кръщелника, на кръстника и кръстницата, на родителите, както и общи снимки с всички гости.

 

След тържествения ритуал по Ваше желание, правя и самостоятелни снимки на кръщелника, родителите и гостите навън в двора на църквата или в близост до нея (зависи от района).

Предоставям всички добри кадри (над 100бр.) с пълна обработка като баланс на белия цвят, корекция на яркостта и контрастта, кроп, тониране, острота, шумоподтискане, лек ретуш и др.

Получавате снимките си на индивидуален линк за сваляне във формат JPEG с висока резолюция и качество до 10 работни дни след събитието.

 

 

Цени за заснемане на Св. Кръщене:

 

Продължителност до 1ч. – 120лв.
Всеки следващ започнат час 80лв.

 

 

За да уточним дати и подробности, за заснемане на кръщене се свържете с мен от “Контакти”, на фейсбук страницата ми: DianaStruminKartiniFotografia, на инстаграм профила ми: diana.strumin.artist или на телефон: 0884 23 70 73

 

Други професионални фотоуслуги и цени ще намерите на услуги и цени.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment